Felelősség

A “Megértésre” alapozva, meggyőződésünk szerint, úgy alakítottuk ki együttműködésünket hogy azzal megkönnyítsük a vállalkozások életét, ne pedig további feladatokat rójunk rájuk.

Első lépésként – adott esetben költséghatékony módon a kötelező könyvvizsgálathoz szükséges átvizsgálás során – felmérjük és megértjük ügyfeleink többsíkú, egymással szorosan összefüggő pénzügyi, adózási és jogi problémáit. 

A megoldáshoz szükséges még, hogy ügyfelünk iparágát is megértsük, ezért a megoldásokhoz minden esetben átfogóan áttanulmányozzuk az érintett iparágat és azon belül ügyfelünk egyedi működésének sajátosságait. 

A megoldásokat mindig a felmérés és az iparág tanulmányozásának eredményeként alakítjuk ki, következésképp egyedi jelleggel. Biztosak vagyunk abban, hogy a vállalkozás működése csak akkor lesz hatékonyabb, akkor nyújt igazi bázist a fejlődéshez, ha “hátteret” biztosító jogi-pénzügyi-adózási-számviteli megoldások kifejezetten arra a vállalkozásra vannak megtervezve, nem pedig máshol esetleg bevált sablonokat másolnak le. 

Nem elég a megoldást megtalálni, a megvalósítást is támogatni kell. Ezért igény szerint támogatjuk ügyfeleinket a kialakított pénzügyi-jogi-adózási megoldások üzembe helyezésében és mindaddig kísérjük működésüket, amíg szükséges a kialakított rendszer tényleges hasznosulásához és folyamatos zökkenőmentes működéséhez.

Idézet ügyfeleinktől az együttműködésünkről:

„Amikor Évával dolgozni kezdtünk, a feladat az aránylag friss vállalat addig kialakult pénzügyi és számviteli rendjének újrahangolása, stabilizálása volt. Hamar kiderült, hogy nyugodtan számíthatok rá, felmérte a folyamatokat, és jó diplomáciai érzékkel keresztül vitte a szükséges változtatásokat.”
Halmos László, vezérigazgató

“Éva úgy tette egyszerre transzparenssé és sikeressé a céget, hogy valamennyien szerettünk ott dolgozni és a tulajdonosnak is ez volt a véleménye: “zugfőzdéből, látványkonyhává alakította át a vállalatot.”
Dr. Koncz Katalin, követeléskezelési igazgató

 

 

 

 

 

 

De Rossi Éva, közgazdász, könyvvizsgáló, adótanácsadó, szervezetfejlesztő: könyvvizsgálóként, valamint 12 éven keresztül, közepes- és nagyvállalatok vezetőjeként a gazdasági rész irányítójaként szerzetem jelentős tapasztalatot.

dr. Kovács Zsófi ügyvéd, adójogi szakjogász, ingatlanforgalmi szakjogász: ügyvédjelöltként, majd szakvizsgázott ügyvédként nemzetközi ügyvédi irodában szereztem jelentős tapasztalatokat.

Korábban külön dolgoztunk.

Mindketten, a saját szakmánkban tevékenykedve, ugyanazt a hiányosságot láttuk a pénzügyi- és a jogi szolgáltatások területén: vagyis gyakran annak ellenére, hogy a megbízást teljesítik az egyes szakértők, a probléma mégsem oldódik meg, mivel hiányzik a szakértők szoros együttműködése, az egyes szakértői válaszok szintetizálása. Ezért elhatároztuk, hogy kitöltjük ezt az űrt: együttműködünk és közösen adunk egyesített választ ügyfeleinknek pénzügyi-jogi-adózási kérdéseikre.

Abban látjuk a felelősségünket, hogy az ügyfelek részére kialakított egyedi megoldások valóban hasznosuljanak ügyfeleinknél, valós és érzékelhető megoldást adva a problémáikra.

De Rossi Éva

közgazdász, könyvvizsgáló, adótanácsadó

+36 20 230 1431

eva.derossi@synthesisaudit.hu

 

dr. Kovács Zsófi

ügyvéd, adójogi szakjogász, ingatlanforgalmi szakjogász

+36 30 914 0774

zsofi.kovacs@synthesisaudit.hu

Második bejegyzés

2019-10-06

Szókratész “ Egyetlen jó létezik csak: a tudás, és egyetlen rossz: a tudatlanság.”