Tudás intro

De Rossi Éva, közgazdász, könyvvizsgáló, adótanácsadó, szervezetfejlesztő: könyvvizsgálóként, valamint 12 éven keresztül, közepes- és nagyvállalatok vezetőjeként a gazdasági rész irányítójaként szerzetem jelentős tapasztalatot.

dr. Kovács Zsófi ügyvéd, adójogi szakjogász, ingatlanforgalmi szakjogász: ügyvédjelöltként, majd szakvizsgázott ügyvédként nemzetközi ügyvédi irodában szereztem jelentős tapasztalatokat.

Korábban külön dolgoztunk.

Mindketten, a saját szakmánkban tevékenykedve, ugyanazt a hiányosságot láttuk a pénzügyi- és a jogi szolgáltatások területén: vagyis gyakran annak ellenére, hogy a megbízást teljesítik az egyes szakértők, a probléma mégsem oldódik meg, mivel hiányzik a szakértők szoros együttműködése, az egyes szakértői válaszok szintetizálása. Ezért elhatároztuk, hogy kitöltjük ezt az űrt: együttműködünk és közösen adunk egyesített választ ügyfeleinknek pénzügyi-jogi-adózási kérdéseikre.

Abban látjuk a felelősségünket, hogy az ügyfelek részére kialakított egyedi megoldások valóban hasznosuljanak ügyfeleinknél, valós és érzékelhető megoldást adva a problémáikra.

De Rossi Éva

közgazdász, könyvvizsgáló, adótanácsadó

+36 20 230 1431

eva.derossi@synthesisaudit.hu

 

dr. Kovács Zsófi

ügyvéd, adójogi szakjogász, ingatlanforgalmi szakjogász

+36 30 914 0774

zsofi.kovacs@synthesisaudit.hu

Második bejegyzés

2019-10-06

Szókratész “ Egyetlen jó létezik csak: a tudás, és egyetlen rossz: a tudatlanság.”